Home » Escape boek

Escape boek

Omslag Escape boek

Escape boek

auteur: Ivan Tapia, Linde Montse
uitgever: Witte Leeuw

Lia heeft een bijzonder talent: ze kan in het hoofd van anderen ‘inbreken’, en dus de geheimen en herinneringen van anderen achterhalen. Dan krijgt ze een uitnodiging van De Broederschap van de Sleutel. Ze vragen haar om zich te bewijzen. Lukt het haar om samen met de lezers de raadsels op te lossen?

Dit is geen gewoon boek. Door de keuzes die je als lezer maakt en de codes die je kraakt, worden de wendingen in het verhaal bepaald. Het boek leest als een combinatie tussen een puzzelboek en een roman. En dat maakt het fascinerend en afwisselend. De lezer gaat met Lia op pad en krijgt steeds korte samenvattingen van de belangrijkste informatie. Hierdoor hou je ook na het kraken van een code overzicht in de verhaallijn. Het leest makkelijk: korte verhalen worden afgewisseld met codes en puzzels, waarbij er altijd hulp is om deze te kraken.

Laatste onderwijsnieuws

boekentips juni

Boekentips juni 2024

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk

De wonderlijke wereld van Fibonacci

De reeks van Fibonacci leert je dat wiskunde overal om je heen is. In de natuur, maar ook in kunst zie je het terug.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.