Home » Gezocht: Nationale Onderwijstalenten 2024

Gezocht: Nationale Onderwijstalenten 2024

Vijf kinderen knuffelen hun juf en zwaaien naar de camera

De verkiezing van de Nationale Onderwijstalenten 2024 is van start gegaan! Lerarenopleidingen in Nederland kunnen hun meest veelbelovende studenten nomineren voor deze indrukwekkende prijs. Tijdens de Nationale onderwijsweek van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober 2024 worden deze aanstormende talenten bekendgemaakt en in de schijnwerpers gezet.

Ben jij een getalenteerde student in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs, of ken je iemand die deze erkenning verdient? Grijp dan nu je kans!

Wil je meedoen of wil je hiervoor een toptalent aanmelden? Vul dan het formulier in en wie weet neem jij op vrijdag 4 oktober 2024, de Dag van de Leraar, deze prijs wel in ontvangst.

Laatste onderwijsnieuws

Ee klein groepje kinderen zit in een halve cirkel om de leerkracht heen.

3x differentiëren met klasopstellingen

Heb je weleens gedacht aan differentiëren met klasopstellingen? Een juiste opstelling komt de motivatie en de leeropbrengst van leerlingen ten goede.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.